Affärsnätverk    Organisationer    Medlemmar    Konsult    Om oss Logga in | Bli medlem  

Kategorier

Träff i rubrik

Träff i trådinnehåll

Medlemmar

Företag

Kategorier

Produkter

Fler än [limit] träffar. Klicka här för att visa alla [hits] träffar.

Ekologiskt    Kultur & media    Konsumtion och livsstil   

KRAV goes Way Out West

PAULA CEDERBERG 2010-06-10        #14999




Way Out West är den första svenska musikfestival där samtliga matserveringar är KRAV-märkta.

­– Att vara en del av Way Out West tror vi är ett sätt att nå engagerade och nyfikna konsumenter som bryr sig om hur maten produceras, säger Lars Hällbom, Regelchef KRAV

Musikfestivalen Way Out West i Göteborg har sedan starten 2007 miljödiplomerats av Göteborgs Stad och haft höga ambitioner för både mat och miljö.

– För oss och våra besökare är detta inga konstigheter. Man vill käka schysst, helt enkelt: med smaklökarna, ögat och förnuftet, säger Niklas Lundell ansvarig på Luger, som arrangerar Way Out West.

Way Out West jobbar främst med krögaren Mats Nordström, en känd Göteborgsprofil med både kungamiddagar och guld i kock-SM i ryggsäcken. Han har också en stark ekologisk prägel på sin stjärnkrog Wasa Allé.

– Att få laga mat för så många och så trevliga människor som njuter i musikens tecken är en glädje. Jag försöker bjuda på en upplevelse i världsklass – menyerna hämtar inspiration från hela världen men är också prisvänliga och mättande, säger Mats.
Utöver musiken och maten kommer också KRAV att vara på plats under festivaldagarna 13:e och 14:e augusti. Musikfestivaler som Way Out West är exempel på evenemang som KRAV söker ambassadörer till.

– Om du är en engagerad och energisk konsument som vill representera KRAV på allt ifrån butiksdemonstrationer till festivaler ska du självklart ansöka om att bli KRAV-ambassadör, säger Lars Hällbom.

Läs mer om:
Way Out West: http://www.wayoutwest.se/

KRAV-ambassadör: http://www.krav.se/krav-supporter/KRAV-ambassador
Kontakt:
Joel Borg, Way Out West 08-578 679 16 joel@wayoutwest.se

Lars Hällbom, Regelchef KRAV 018 17 45 18 lars.hallbom@krav.se

Kristin Cooper, Pressansvarig KRAV 018 17 45 06 kristin.cooper@krav.se




JOHAN ERLANDSSON 2010-06-10        #15009
Vilket fint steg i rätt riktning! Vet du om det tas något i köttfrågan också, om utbudet av riktigt god mat med lite eller inget kött?

PAULA CEDERBERG 2010-06-14        #15021
Inget är utlovat om köttutbudet - men KRAV-märkt mat på en av Sveriges största festivaler är alltid en bra början. Och som alltid så har vi konsumenter stor möjlighet att visa vad vi vill ha. Fråga fråga fråga - ett hett tips!

THEO GERKEN 2010-08-10        #15434

Jävlar vad häftigt, nu måste man kanske åka dit då!

<:=)

/Theo


THEO GERKEN 2010-08-10        #15435

Greenpeace!

"Man vill käka schysst, helt enkelt: med smaklökarna, ögat och förnuftet."

Otroligt bra kommentar!

/Theo






Logga in för att svara


Produkter

Magasin (3)
Böcker (2)
Vegetarisk catering (2)
Matlagningskurser (1)
Hemleverans av mat (1)
Växtskydd (1)


Facebook



Bli medlem

Redan medlem? Logga in!

Ecoprofile har 2793 medlemmar. Bli medlem utan kostnad du också!

Förnamn

 
Efternamn

 
E-post


Lösen

 
Nyhetsbrev


Spamkontroll, skriv Green i rutan

 


Resor
Godstransporter
Till fots
Cykel
Moped & MC
Markbunden kollektivtrafik
Distansmöten
Bil
Båt
Flyg
Hotell & konferens
Resor övrigt
Energi
Klimatskal
Värmesystem & ventilation
Varmvatten
Hushållsel
Solenergi
Vindkraft
Vattenkraft
Olja, kol & gas
Kärnkraft
Bioenergi
Värmepumpar
Geotermik
Energi övrigt
Mat
Ekologiskt
Närproducerat
Egenodlat
Samlat
Jakt och fiske
Kött
Fisk och skaldjur
Från växtriket
Dryck
Mat övrigt
Övrig konsumtion
Elektronik
Byggmaterial
Inredning
Hobbyprodukter
Sport- & fritidsutrustning
Service
Kläder och textilier
Leksaker
Hudvård
Upplevelser
Övrig konsumtion
Samhälle & politik
Grundsyn på hållbarhet
Konsumtion och livsstil
Företagande
Ekonomisk tillväxt
Kultur & media
Samhällsplanering
Avfall och återvinning
Vatten
Avlopp
Jobb och arbetstid
Barn
Utbildning
Sparande och investeringar
Miljöpolitik
Bloggportalen