Medlemmar    Om Logga in | Bli medlem  

Kategorier

Träff i rubrik

Träff i trådinnehåll

Medlemmar

Företag

Kategorier

Produkter

Fler än [limit] träffar. Klicka här för att visa alla [hits] träffar.

Ecoloco

 
ecoloco erbjuder funktionella, snygga och färgglada ekologiska barnkläder av bra kvalitet. Allt i butiken – allt ifrån ytterkläder till strumpor och kalsonger – är certifierat ekologiskt. Med stor omsorg har vi valt ut ett antal danska och svenska ekomärken som – utöver att göra schyssta ekokläder – har satsat lite extra på design, färger och kvalitet. Läs mer om våra ekomärken här .

Vi vill inspirera barnfamiljer att leva och konsumera på ett hållbart – men samtidigt skojigt – sätt. Glädje och ansvar är ecolocos ledord. Det är roligt att shoppa ekologiskt – när vi vet att våra medvetna ekologiska val värnar om miljö och människor.

Idén till ecoloco föddes när mina barn kom till världen. Efter att ha tvättat en ny body till min nyfödde son 3 gånger (!) – helt enligt instruktionerna – frågade jag mig om det verkligen kunde vara bra att klä min lilla bebis i något som är så giftigt att det måste ”saneras” före användning.

Jag insåg att ekologiska kläder både skulle vara bra för mitt barn, för miljön och för de människor som arbetar i textilproduktionen. Läs mer om fördelarna med ekologiskt här .

Jag började leta med ljus och lykta efter glada och vackra ekokläder till barnen men fick dels nöja mig med en del färglösa plagg och dels köpa kläderna på väldigt många olika ställen. ecoloco samlar det bästa på ett och samma ställe! Allt i butiken är certifierat ekologiskt (vi blandar inte ekologiskt och ”giftigt”!). Det är dessutom enkelt och smidigt att ekoshoppa på ecoloco hemma i soffan :-)

Förutom att sälja ekologiska barnkläder och skor, erbjuder vi också på Ekomorsans blogg och i nyhetsbrevet råd och tips på hur man kan leva bättre i samklang med naturen. Och vi lever som vi lär! Alla led i ecolocos verksamhet är miljövänliga: allt ifrån våra tågresor och de återvunna kuverten som kläderna skickas i till det rättvisemärkta kaffet vi dricker på kontoret ska leva upp till dessa krav.

De flesta av våra barnkläder är unisex-kläder som passar både till pojkar och flickor. I bildmenyn till höger kan du söka på storlekar. I menyn till vänster kan du söka på ekomärken eller på plaggtyp.

Vi önskar dig en härlig ekoshoppingtur och hoppas att du och dina barn gillar våra kläder!
 

http://www.ecoloco.se/index.php 

Glada ekologiska barnkläder


Extern blogg

Unable to open RSS Feed http://ecoloco.se/blogg/feed with error error:1407742E:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:tlsv1 alert protocol version, exiting

Ecoloco på Facebook


Administratör

Loa Brynjulfsdottir
Resor
Godstransporter
Till fots
Cykel
Moped & MC
Markbunden kollektivtrafik
Distansmöten
Bil
Båt
Flyg
Hotell & konferens
Resor övrigt
Energi
Klimatskal
Värmesystem & ventilation
Varmvatten
Hushållsel
Solenergi
Vindkraft
Vattenkraft
Olja, kol & gas
Kärnkraft
Bioenergi
Värmepumpar
Geotermik
Energi övrigt
Mat
Ekologiskt
Närproducerat
Egenodlat
Samlat
Jakt och fiske
Kött
Fisk och skaldjur
Från växtriket
Dryck
Mat övrigt
Övrig konsumtion
Elektronik
Byggmaterial
Inredning
Hobbyprodukter
Sport- & fritidsutrustning
Service
Kläder och textilier
Leksaker
Hudvård
Upplevelser
Övrig konsumtion
Samhälle & politik
Grundsyn på hållbarhet
Konsumtion och livsstil
Företagande
Ekonomisk tillväxt
Kultur & media
Samhällsplanering
Avfall och återvinning
Vatten
Avlopp
Jobb och arbetstid
Barn
Utbildning
Sparande och investeringar
Miljöpolitik