Medlemmar    Om Logga in | Bli medlem  

Kategorier

Träff i rubrik

Träff i trådinnehåll

Medlemmar

Företag

Kategorier

Produkter

Fler än [limit] träffar. Klicka här för att visa alla [hits] träffar.

Hannevind Vindkraft AB

 

 

Hannevind Vindkraft AB tillverkar och säljer små vindkraftverk, gårdsverk till lantgården, företaget eller villan. Elproduktionen från dessa småskaliga vindkraftverk är, från 8-10 000 kWh/år för det minsta verket, och 60-100 000 kWh/år för det största verket.

Hannevinds vindkraftverk har en modern snygg design, det avancerade styrsystemet ser till att alla de krav på funktion och säkerhet som krävs för små vindkraftverk uppfylls till 100% enligt standarden EN 61400-2

Hannevinds vindkraftverk, master och tillbehör är tillverkade, testade och monterade i Sverige enligt nedanstående standarder. Verken är CE-märkta och uppfyller kraven enligt AMP för anslutning till elnätet.

Våra vindkraftverk levererar 3 Fas 400V 50Hz, vilket medför att inga omvandlare, inverterare eller batterierbehövs, detta i sin tur ger en mycket hög verkningsgrad och driftsäkerhet.

Vi tillverkar och säljer direkt från fabriken i Kristianstad, vilket innebär att vi alltid har fullständig kontroll på hela beställningen, från tillverkning till montering.

Den första prototypen till Hannevinds vindkraftverk monterades redan sommaren år 2000 och fungerade utan några större problem under de nästan åtta år testerna pågick, de mätvärden och effektkurvor vi då fick fram ligger till grund för dagens vindkraftverk.

Säkerheten har alltid högsta prioritet under tillverkningen av våra vindkraftverk och master. Eftersom vi tillverkar både vindkraftverk, master och programvara lokalt i Kristianstad, har vi extremt korta åtgärdstider vid eventuella lagändringar eller tillverkningsfel.

För att inte orsaka person eller egendomsskada stoppas alltid våra verk automatiskt vid storm eller andra onormala driftförhållanden, detta kan inte påverkas av ägaren själv utan styrs helt och hållet av programvaran.  

Produkterna är lätta att frakta, enkla att montera, näst intill underhållsfria och med en beräknad livslängd på över 20 år, avskrivningstiden är ca: 6-12 år med dagens elpriser.

 

http://hannevind.com/ 

Hannevind 11 kW vindkraftverk


Hannevind 5,5 kW vindkraftverk


Administratör

Sven-Åke Hannevind
Resor
Godstransporter
Till fots
Cykel
Moped & MC
Markbunden kollektivtrafik
Distansmöten
Bil
Båt
Flyg
Hotell & konferens
Resor övrigt
Energi
Klimatskal
Värmesystem & ventilation
Varmvatten
Hushållsel
Solenergi
Vindkraft
Vattenkraft
Olja, kol & gas
Kärnkraft
Bioenergi
Värmepumpar
Geotermik
Energi övrigt
Mat
Ekologiskt
Närproducerat
Egenodlat
Samlat
Jakt och fiske
Kött
Fisk och skaldjur
Från växtriket
Dryck
Mat övrigt
Övrig konsumtion
Elektronik
Byggmaterial
Inredning
Hobbyprodukter
Sport- & fritidsutrustning
Service
Kläder och textilier
Leksaker
Hudvård
Upplevelser
Övrig konsumtion
Samhälle & politik
Grundsyn på hållbarhet
Konsumtion och livsstil
Företagande
Ekonomisk tillväxt
Kultur & media
Samhällsplanering
Avfall och återvinning
Vatten
Avlopp
Jobb och arbetstid
Barn
Utbildning
Sparande och investeringar
Miljöpolitik