Medlemmar    Om Logga in | Bli medlem  

Kategorier

Träff i rubrik

Träff i trådinnehåll

Medlemmar

Företag

Kategorier

Produkter

Fler än [limit] träffar. Klicka här för att visa alla [hits] träffar.
Gästartikel från Zetcity AB

Cykel    Företagande   

Nu har Stockholms nya elcykelcenter öppnat

KJELL ANDERSSON 2012-05-04        #20569

Ett stort elcykelcenter har nu slagit upp portarna med det bredaste sortimentet av elcyklar och elmopeder i Stockholm. Säg vilken sorts elcykel du önskar dig – chansen att du hittar den du söker här är väldigt stor! Vill du behålla din egen cykel men ändå ha en elcykel, finns ett lättmonterat konverteringskit här. Vill du ha två eller tre hjul på din elcykel, vill du komma till jobbet på ett civiliserat sätt, vill du köra ungarna till dagis eller få med alla matkassarna från affären, vill du susa fram i bästa tour de france-stil? Allt finns här.

Elcykelcentret drivs i ZETelectrics regi. ZET, som utläses Zero Emission Transport, är ett svenskt företag med långsiktigt tänkande. Företagsidén är att utveckla och marknadsföra driftsäkra elfordon med hög kvalitet och med bra formgivning.
 
Vi växte ur vår verkstad i Hammarby Sjöstad och hittade de här perfekta lokalerna i det fräscha Sollentuna Centrum. Här kan vi satsa på full service och fullt sortiment nu när cykelpendlingen växer lavinartat i Stockholm. Elcykeln är ju ett utmärkt alternativ för nya kundgrupper att komma igång med cykling.
 

Navet som mycket av verksamheten kretsar kring är ZETspin, ett kit som du använder för att bygga om din trogna 28 tums cykel till elcykel. Med stöd av en detaljerad lättbegriplig monteringsanvisning gör den normalhändige detta själv. Det används också till att elektrifiera nya cyklar, som gör att man kan välja den modell och färg man vill ha och få den elassisterad. På elcykelcentret finns en rad färdiga elcyklar av olika modeller från Sportson. Vid det här laget rullar det mer än 400 cyklar med det här kittet. Kvaliteten är dokumenterat mycket hög.
 


Den trehjuliga smidiga lastcykeln ZET3 blev sån succé runt om i landet att den sålde slut redan i slutet av förra sommaren. Med sin stora lastkapacitet på  kan den till stor del ersätta flakmopparna. Helt tyst, inga oljeblandade avgaser, går nästan lika fort med din  hjälp, och kostar hälften mot en flakmoped!
 


Nu är vi återförsäljare i Stockholm för Cargobikes elassisterade transportcyklar. Cargobike Longtail Single Electric är den smidiga tvåhjulingen och Cargobike Classic Electric är trehjulingen som för tankarna till Danmark, och har köpts in av flera dagis. Den har plats för fyra barn, med säkerhetsbälten till vart och ett.
 


Och så har vi tillgång till Jonny Loco, den kanske mest omtalade lite lyxigare modellen av lådcykel. Den levererar vi på beställning.

Elcykelcentrets nyinkomna stolthet är ZETlight, en 17 kg lätt elcykel byggd i smäckert tubstål. Nioväxlad Shimano Alivio och Shimano fälgbroms fram och bak. Cykeln har drag av klassisk racer med smala sportfälgar, inga skärmar och mycket diskret batteri i sadelväska. Finns med både herr- och unisexram. Som tillval finns ett snyggt paket med skärmar i hamrad aluminium, godkänt lås och ledbelysning.
 

Det är ZETelmopeder Per Holmgren åker på när han är ute på sina föreläsningsturnéer runt om i Sverige. Förra året gick färden från Tommarp i Skåne till Haparanda i norr, drygt 200 mil utan problem. I år går färden runt i Norden, läs mer på www.elmopedturnen.se. ZETelcykelcenter har snygga hållbara elmopeder i både klass 1 och 2. Logga in för att svara


Produkter

Elcyklar (49)
Konverteringskit elcykel (3)
Lastcyklar (4)
Cyklar (6)
Trikar (16)
Cykelleasing (2)
Miljökonsult (1)
Konferenstjänster (2)
Elmopeder (5)
Elmotorcyklar (1)


FacebookBli medlem

Redan medlem? Logga in!

Ecoprofile har 3336 medlemmar. Bli medlem utan kostnad du också!

Förnamn

 
Efternamn

 
E-post


Lösen

 
Nyhetsbrev


Spamkontroll, skriv Green i rutan

 


Resor
Godstransporter
Till fots
Cykel
Moped & MC
Markbunden kollektivtrafik
Distansmöten
Bil
Båt
Flyg
Hotell & konferens
Resor övrigt
Energi
Klimatskal
Värmesystem & ventilation
Varmvatten
Hushållsel
Solenergi
Vindkraft
Vattenkraft
Olja, kol & gas
Kärnkraft
Bioenergi
Värmepumpar
Geotermik
Energi övrigt
Mat
Ekologiskt
Närproducerat
Egenodlat
Samlat
Jakt och fiske
Kött
Fisk och skaldjur
Från växtriket
Dryck
Mat övrigt
Övrig konsumtion
Elektronik
Byggmaterial
Inredning
Hobbyprodukter
Sport- & fritidsutrustning
Service
Kläder och textilier
Leksaker
Hudvård
Upplevelser
Övrig konsumtion
Samhälle & politik
Grundsyn på hållbarhet
Konsumtion och livsstil
Företagande
Ekonomisk tillväxt
Kultur & media
Samhällsplanering
Avfall och återvinning
Vatten
Avlopp
Jobb och arbetstid
Barn
Utbildning
Sparande och investeringar
Miljöpolitik